Meedoen-regeling – Nijmegen

Meedoen-regeling

Meedoen-regeling

Fysiotherapie Danielsplein is aangesloten bij de Meedoen-regeling van de gemeente Nijmegen.                               

Wat is de Meedoen-regeling?

De Meedoen-regeling is een regeling waarmee de gemeente Nijmegen mensen met een laag inkomen de kans geeft deel te nemen aan een activiteit in de categorie cultuur, sport of educatie. De gemeente stelt hiervoor per persoon een bedrag van maximaal €150 beschikbaar.

 

Wat bieden wij?

Heeft u recht op de Meedoen-regeling? Dan kunt u uw vergoeding besteden aan een fitness-abonnement in onze praktijk met 10% korting op de reguliere tarieven.

 

Tarieven (met 10% korting)

Verplichte intake: €27

1x per week 2x per week  Onbeperkt
Per maand €20,70 €28,80 €35,10
Per kwartaal €56,70 €79,20 €95,40
Per half jaar €106,20 €152,10 €187,20
Per jaar €202,50 €292,50 €355,50

 

Hoe kan ik dit regelen?

Als u in aanmerking komt voor de meedoen regeling, dan kunt u daarvoor een aanvraag indienen bij de gemeente. Het aanvraagformulier kunt u digitaal of per post opsturen en is te vinden op de website van de Meedoen-regeling. De gemeente kijkt vervolgens of u aan de voorwaarden voldoet. De gemeente stuurt u binnen 8 weken een brief met het besluit. Als uw aanvraag is goedgekeurd, kunt u met deze brief naar ons toe komen om u aan te melden. Na uw aanmelding betaalt de gemeente het geld voor uw gekozen activiteit of cursus rechtstreeks aan ons als organisatie. U hoeft hier niets voor te doen.

U krijgt maximaal €150. Kiest u een abonnement wat goedkoper is, dan vervalt de rest van het geld. Kiest u voor een duurdere activiteit, dan betaalt u het extra geld zelf aan ons. U krijgt geen geld terug.

Meer informatie vindt u op de website van de Meedoen-regeling.