Yogalates – Fysiotherapie Danielsplein Nijmegen – Nijmegen

Yogalates

Yogalates

Last van rug-, nek- en/of bekkenklachten? Zit u niet lekker in uw vel of zou u gewoon wat soepeler willen zijn? Yogalates kan u helpen de klachten te verminderen!

 

Wat is Yogalates?

Door Yogalates wordt de lichaamshouding verbeterd waardoor rug,- nek- en bekkenklachten afnemen. Daarnaast leert u zich te ontspannen, gaat u beter in uw vel zitten waardoor u fysiek en mentaal weer beter in balans komt. Verder wordt de flexibiliteit verbeterd en eventuele symptomen als hyperventilatie, slapeloosheid, stress en burn-outklachten nemen daardoor af. Yogalates past binnen een leven waarin steeds meer behoefte is aan ontspanning en zelfbewustzijn.

Fysiotherapie Danielsplein is in september 2012 gestart met Yogalates. De lessen worden verzorgd door onze fysiotherapeuten Sophie en Renske. Wanneer u lichamelijke klachten heeft kunt u prima meedoen met de Yogalates lessen, onze fysiotherapeut zal hier dan rekening mee houden.

 

Wat moet ik meenemen?

De Yogalates les wordt op blote voeten gegeven. U hoeft dus geen sportschoenen mee te nemen, sokken mag uiteraard wel. Verder wordt het dragen van makkelijke kleding dan wel sportkleding geadviseerd. Daarnaast is een handdoek verplicht. Tenslotte is het belangrijk om genoeg te drinken wanneer u aan het sporten bent, daarom is het verstandig om een flesje water mee te nemen. Neemt u tot slot ook een stevige broekriem mee, hier worden in de les enkele strekoefeningen mee gedaan.

 

Wanneer?

De lessen worden op de volgende tijdstippen gegeven

Een inschrijfformulier is bij de balie verkrijgbaar. De rekening krijgt u thuis gestuurd. De Yogalates lessen zijn voor eigen rekening en geheel op eigen risico.

 

Tarieven

Voor een abonnement van een kwartaal: Voor een abonnement van een half jaar:
1x per week
1x per week
Per maand € 41,-
Per maand € 37,-
Per kwartaal € 116,-
Per kwartaal € 104,-
Per half jaar € 187,-

 

 

Bij wie kan ik terecht?

Sophie de Haas begeleidt in onze praktijk de yogalates lessen.

Sophie de Haas

Indien u vragen heeft kunt u een e-mail sturen naar administratie@fysiodanielsplein.nl of bellen naar 024-3030022.